Pasar al contenido principal

¿Se puede terminar con la prisión? Críticas y alternativas al sistema de justicia penal

Continuem amb el cicle de xerrades "dissidències i presó" que anem fent des del mes d'octubre des del Grup de Suport a Persones Preses de València.
Aquesta vegada, tenim el plaer de contar amb Paz Francés, membre de Salhaketa Nafarroa, presentant el seu llibre "¿Se puede terminar con la prisión? Críticas y alternativas al sistema de justicia penal". Paz porta ja uns anys investigant i debatent al voltant del tema de les presons, però també sobre el tema del feminisme antipunitivista, creant debat sobre com caldria enfocar certs aspectes de la nostra realitat. A continuació vos deixem amb alguns articles d'ella publicats els últims anys per a què vos pugueu fer una idea.
https://www.atlanticaxxii.com/paz-frances-las-carceles-no-…/
https://www.naiz.eus/…/el-abordaje-de-los-casos-yllanes-y-l…

En acabar la xerrada tindrem dinar popular a l'espai, i després gaudirem de l'actuació del col·lectiu Gemega "Soles invencibles, juntes invisibles", que no deixarà indiferent a ningú.

"L'obra és una adaptació dels monòlegs de la vagina d'Eve Ensler on es dóna veu a diverses realitats a partir d'històries reals: de dones i les seues vagines, de dones sense vagina, d'homes amb vagina...perquè la diversitat estiga present a les nostres vides i perquè volem parlar del nostre dolor però també de la nostra alegria i el nostre humor."

Vos esperem!

Tipo de convocatoria