Pasar al contenido principal

taller de música

Alguna volta t'has preguntat de qué està feta la música?, A qué sonen certs acords?, Per qué ens agraden alguns grups i altres no?, Que ens transmeten alguns estils i altres?

Aquesta es la teua oportunitat per vore-ho amb altres ulls, tots els dijous a La Dàhlia a les 19:00. Farem un taller orientat a estudiar la teoria musical i improvisació partint de les emocions i sentiments.

No importa el nivell que tingues ni el instrument que toques, explicarem diferents temes de la música, des del més bàsic al més complexe.

Emprarem guitarra, piano i veus com a ferramentes per a entendre-la molt millor.

Estàs convidada a passar una bona estona gaudint de bona companyía.

¿Alguna vez te has preguntado de qué está hecha la música?, ¿A qué suenan ciertos acordes?, ¿Por qué nos gustan algunos grupos y otros no?, ¿Qué nos transmiten unos u otros estilos?

Esta es tu oportunidad para verlo con otros ojos, todos los jueves en la Dàhlia a las 19:00, haremos un taller orientado a estudiar la teoría músical e improvisación desde las emociones y sentimientos.

No importa el nivel que tengas, ni el instrumento que toques, explicaremos diferentes tópicos de la música desde lo más básico a lo más complejo.

Utilizaremos la guitarra, piano y voces como herramientas para entenderla mucho mejor.

Estás invitada a pasar un buen rato disfrutando de buena compañía.

img[src="https://la-dahlia.org/sites/all/libraries/ckeditor/plugins/fakeobjects/…"]
{display:none !important;}

Tipo de convocatoria